Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара
  • Namık Kemal Üniversitesi

Namık Kemal Üniversitesi 17 Mart 2006 tarih ve 26111 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 5467 sayılı kanunla kurulmuştur.        Bu kanunla, daha önce Trakya Üniversitesi’ne bağlı olan; Ziraat Fakültesi, Çorlu Mühendislik Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu ile Tekirdağ Video İzle
  • Uygulama Oteli Tanıtım Filmi

Belli zevklerin ürünü 14 odanın tümü balkonlu ve elinizi uzattığınızda ulaşabileceğiniz yeşil bir bahçe ile birliktesiniz. Şehrin gürültüsünden uzak doğa ile baş başa huzur dolu atmosferi, hızlı ve mükemmel hizmet anlayışı ile misafirlerimizi ağırlıyoruz Video İzle
  • All
  • Akademik
  • Kültürel
  • Konser
  • Gezi
  • Eğlence
  • Varsayılan
  • Başlık
  • Tarih
  • Rastgele
Diğer Videolar / SHIFT ile tüm videolar Tüm Videolar

Namık Kemal Üniversitesi

Bu kanunla, daha önce Trakya Üniversitesi’ne bağlı olan; Ziraat Fakültesi, Çorlu Mühendislik Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu ile Tekirdağ Meslek Yüksekokulu, Çorlu Meslek Yüksekokulu, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu, Hayrabolu Meslek Yüksekokulu, Malkara Meslek Yüksekokulu, Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu, Muratlı Meslek Yüksekokulu, Saray Meslek Yüksekokulu, Şarköy Meslek Yüksekokulu Namık Kemal Üniversitesi’ne devredilmiştir. Aynı yasa ile Tıp Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü ile Rektörlüğe bağlı Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, Yabancı Diller, Güzel Sanatlar ve Beden Eğitimi Bölümleri kurularak, Üniversitemizin oluşumuna katılmıştır.

NKÜ İnternet TV

Namık Kemal Üniversitesi İnternet Televizyonu 2012 yılının başlarında canlı yayın amaçlı kurulmuştur. Amaç olarak üniversitemiz içerisinde ki akademik, kültürel, sportif ve gezi videolarının paket yayın ve canlı yayın olmak üzere çekimleri yapılmaktadır. Kurulduğu günden bu güne 30.000 ziyaretçiye ulaşıp hızla daha iyi bir video sitesi olmaya devam etmektedir.

Nkü Tv İletişim Bilgileri İçin Tıklayınız

Yardım & İstek

Multimedya merkezimizden video çekim, montaj vb. istekleriniz için aşşağıda ki formu doldurup sağlık kültür spor daire başkanlığına götürüp onaylatmanız gerekmektedir.

Multimedya İstek Formu

Multimedya Merkezi

Multimedya Nedir?
Medyayı, bilginin aktarıldığı ortam olarak tanımlarsak; multimedya (çokluortam) metin, fotoğraf, video, ses ve canlandırma gibi farklı medyaların bilgisayar tarafından işlenmesi ve gösterilmesidir. Bir uygulamanın multimedya kategorisinde yer alabilmesi için, bu medyalardan en az ikisi birlikte kullanılmalıdır.

Гантели и штанги. Купить гантели и штанги
Детские спортивные костюмы